Lladrovci me zyrtarët e PDK-së vizituan Nexhat e Fadil Demakun

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci së bashku me drejtuesit e nivelit qendror dhe lokal të…

Nexhat e Fadil Demaku lirohen nga burgu

Ish-kryetari i Drenasit Nexhat Demaku si dhe ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës Fadil Demaku, janë…