Petrit Gashi bëhet drejtor i Inspekcionit në Komunën e Drenasit

Petrit Gashi ka pranuar detyrën e Drejtorit të Drejtorisë së Inspekcionit në Komunën e Drenasit.…

Petrit Gashi: Liria dhe bashkimi e kanë vetëm një emër, UÇK

Asamblisti i Kuvendit Komunal në Drenas, Petrit Gashi ka deklaruar se UÇK-ja ishte dhe është…

Petrit Gashi: Faturat në qiell e shtyllat për toke në Llapushnik

Në dy vitet e kaluara (për të mos thënë gati që nga paslufta) rryma ka…