Drenasi nesër pa furnizim me ujë të pijshëm

Për shkak të punimeve teknike nga Ndërmarrja “Ibër-Lepenc” në Bivolak, gjatë ditës së nesërme, do…

Obiliqi, Fushë Kosova, Drenasi dhe një pjesë e Prishtinës pa ujë

Kompania e Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka njoftuar se si pasojë e reshjeve të shiut…

Ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm në Drenas

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se do të ndërpritet furnizimi me ujë të pijshëm…