Këto vende nesër do të mbesin pa energji elektrike

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

SHPËRNDAJE