Banorët e Poklekut probleme me rrymë që 10 vite, KEDS thotë se është duke investuar aty

Banorë të katër lagjeve të fshatit Poklek të Vjetër në Drenas po ankohen se që…

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona…

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1. Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00 Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.…

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në një komunikatë për media, KEDS ka njoftuar vendet dhe orarin e ndërprerjeve. 1. NS  220/10(20)kV…

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 1. NS NS 35/10kV Drenasi të ndërprehet: LP…

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 1. Në NS 220/10kV Drenas…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

Punime në projekte investive 1. Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10kV Çikatovë…

Njofton KEDS: Këto vendet nesër nuk do të ketë rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 1. TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet: Dalja…

KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, do të ketë…

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 16.06.2021 2. Nga TS 220/10kV…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 15.06.2021 1. Nga TS 220/10kV…

KEDS paralajmëron për ndërprerje të rrymës

KEDS ka bërë të ditur se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa…