Sabit Lladrovci i dhuron Esat Shalës 20 videokaseta nga koha e luftës (Foto)

20 videokaseta me incizime nga koha e luftës i janë dhuruar sot Esat Shalës nga…

Koleksionuesi i mijëra video-kasetave për krimet serbe: Punën që s’e bëri shteti, e bëra unë

Esat Shala 34-vjeçar nga fshati Krajkovë i Drenasit, ka mbledhur me mijëra video-kaseta të minutazhit…

Drenicasi që po publikon videot ekskluzive nga koha e luftës alarmon: Po kërcënohem nga serbët, shteti më shumë po mbron VIP-at

Esat Shala, personi që po publikon video e dëshmi të luftës, dhe krime të kryera…

Dëshmitë e gjenocidit, i riu nga Drenasi ka grumbulluar mbi dy mijë kaseta të krimeve serbe

Njëra nga prioritetet e qeverisë Kurti edhe sipas programit qeveritar të shpalosur ditë më parë…

Posedon mbi 2 mijë video të luftës, i riu nga Drenasi i gatshëm për të bashkëpunuar me shtetin

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka pritur në takim Esat Shala, të riun nga Krajkova…