Flutura Avdiu do të udhëheq me Kolegjiumin e drejtorëve të Planifikimit Hapësinor në Kosovë

Asociacioni i Komunave të Kosovës në vazhdën e krijimit të përbërjeve të reja të Kolegjiumeve,…

GIZ-i gjerman sërish përzgjedhë Drenasin në realizim projektesh

Komuna e Drenasit përzgjidhet si një ndër komunat model për hartimin e doracakut për përmirësimin…

Komuna e Drenasit përzgjidhet nga GIZ gjerman për realizimin e projektit “Planifikimi Hapësinor dhe Menaxhimi i Tokës”

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, së bashku me drejtorët e komunës, Flutura Avdiu,…

Trafot e rrymës po shndërrohen në objekte artistike në Drenas

Në afërsi të Stacionit të Autobusëve në Drenas, trafo e energjisë elektrike ka marrë një…