Ushtarët e FSK-së për Ditën e Çlirimit, parakalojnë në Sheshin “Fehmi Lladrovci” në Drenas

Në Ditën e Çlirimit të komunës së Drenasit, ushtarët e FSK-së, në shenjë nderimi për…

FSK-ja dhuron 27 mijë maska për Institucionet në Drenas

Kryetari i Komunës, Ramiz Llladrovci së bashku me drejtorin e DSHMS-së, Arsim Haxhiu dhe drejtorin…

Lladrovci: Faleminderit FSK, je zemra e Kosovës

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka falenderuar ushtarët e Kosovës për ndërtimin e…

FSK: Në Drenas shpëtuam 43 qytetarë nga vërshimet

Forca e Sigurisë e Kosovës (FSK), pas reshjeve të vazhdueshme ditëve të fundit dhe vërshimeve…

Kryetari Ramiz Lladrovci, ka uruar ushtarët, oficerët e FSK-së dhe qytetarët për vendimin e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Lladrovci ka shkruar se “me emocione, kujtojmë ushtarët dhe oficerët e UÇK-së të rënë në…