Limaj në Nekoc e Kishnarekë merr mbështetje të madhe

Bashkëluftëtarët e Nekocit dhe Kishnarekës po rreshtohen me Çlirimtarët e 121 për zgjedhjet e 14…

Arrestohet një person në Kishnarekë të Drenasit

Në fshatin Kishnarekë të Drenasit, të martën mbrëma është arrestuar një person. Policia ka njoftuar…