Bëhet shpërndarja e fazës së dytë të makinave për mbjelljen e misrit për fermerët e Komunës së Drenasit

Komuna e Drenasit në bashkëpunim me organizatën “Islamic Relief” gjatë ditës së djeshme ka bërë…

Drenasi përfiton grant mbi 139 mijë euro për mjedis të pastër

I lansuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit dhe mbështetur nga organizata gjermane GIZ, ky…

Komuna e Drenasit ndalon qarkullimin e trotinetëve dhe biçikletave elektrike në sheshin “Fehmi Lladrovci”

𝐍𝐣𝐨𝐟𝐭𝐢𝐦 – 𝐔𝐫𝐝𝐡ë𝐫𝐞𝐬ë 𝐩ë𝐫 𝐧𝐝𝐚𝐥𝐢𝐦 𝐪𝐚𝐫𝐤𝐮𝐥𝐥𝐢𝐦𝐢  I.   Ndalohet qarkullimi i të gjitha trotineteve elektrike, biçikletave…

Shpërndahen 11 ftohës të qumështit për fermerët e Drenasit

Komuna e Drenasit në bashkëpunim IADK-në, gjatë ditës sotme ka bërë shpërndarjen e 11 ftohësve…

Lladrovci dhe Asambleja e Drenasit në përkrahje të “Marshit për drejtësi”

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka publikuar një foto me asamblistët e Asamblesë…

Dënohet me 15 mijë euro gjobë ish-drejtori i Urbanizmit në Drenas i akuzuar për korrupsion

Gjykata Themelore në Prishtinë e ka dënuar me 15 mijë euro gjobë Idriz Hysenaj, ish-drejtor…

Komuna e Drenasit shpallet fituese në vendin e parë të Grantit të Performancës, fiton mjete mbi 2 milion euro

Kryetari i Komunës së Drenasit, të enjten ka marr pjese në ceremoninë e ndarjes së…

Kryetari Lladrovci pret në takim Ministrin e Shëndetësisë, Arben Vitia

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci të mërkurën ka pritur në takim, ministrin e…

Agjenda e aktiviteteve për nder të 15 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Komuna e Drenasit, më rastin e shënimit të 15 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së…

Njoftim për zgjedhjen e Këshillave të fshatrave dhe vendbanimeve

Të nderuar Administratorë të vendbanimeve, Komuna e Drenasit, përkatësisht Komisioni i zgjedhur nga Kuvendi Komunal,…

Drejtoria e Inspekcionit ka filluar largimin e pengesave në rrugë

Drejtoria e Inspekcionit, ka filluar se implementuari projektin për largimin e pengesave në rrugët e…

Drenas e Skenderaj mbajnë seancë të përbashkët për nder të Epopesë së UÇK-së

Kuvendi Komunal i Drenasit dhe ai i Skenderajt, kanë mbajtur seancë të përbashkët solemne me…