Laureta Thaqi është emëruar Drejtoreshë për Kulturë Rini dhe Sport

Zyrtarja për Informim dhe Monitorim të Mediave në Komunën e Drenasit, Laureta Thaqi është emëruar Drejtoreshë për…

Laureta Thaqi emërohet UD drejtoreshë për Zhvillim Ekonomik në Komunën e Drenasit

Zyrtarja për informim në Komunën e Drenasit, Laureta Thaqi është emëruar UD drejtoreshë për Zhvillim…