Komuna e Drenasit dhe Fonadacioni StrayCoco nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi për trajtimin e qenve endacak

Komuna e Drenasit dhe Fonadacioni StrayCoco nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi për trajtimin e qenve endacak Nënkryetari…

Shënohet dita e zjarrfikësve në Drenas

Më rastin e shënimit të ditës së zjarrfikësve, nënkryetari i Komunës, Arben Shala dhe drejtoresha…