Këta janë drejtorët dhe zv/drejtorët e rinjë të shkollave në Komunën e Drenasit

Komuna e Drenasit, sipas ligjeve dhe rregulloreve në fuqi ka nxjerr vendim për emërimin e…

Arrestohet një person në Poklek i Ri, kjo është arsyeja

Është arrestuar një person i dyshuar në Poklek i Ri të Drenasit pasi që i…