NISMA: Komorani është rreshtuar me Çlirimtarët

Nisma Socialdemokrate ka mbajtur aktivitetin e radhës në kuadër të fushatës parazgjedhore edhe në Komoran.

Njoftimi i Nisma’s i postuar në Facebook:

Komorani është rreshtuar me Çlirimtarët për të fituar dhe për t’u dëgjuar fuqishëm fryma jonë në Parlamentin e Kosovës.

Komorani përmes një pritje madhështore përçoj mesazhin e madh cep më cep vendit, se kauza jonë ‘Me Çlirimtarët” ka kaluar çdo përmasë partiake, dhe njerëzit e mirë të kësaj zone po angazhohen maksimalisht për suksesin e çlirimtarëve të 121-it, duke votuar Nismën në zgjedhjet e 14 shkurt.

Fryma jonë dhe zëri i çlirimtarëve do të jetë fuqishëm në Parlamentin e Kosovës falë këtij vullneti e përkushtimi të madh që sot pash tek bashkëluftëtarët e UÇK-së dhe mbështetësit tanë në Komoranin e heronjve të kombit.

#MeÇlirimtarët
#NISMA121

SHPËRNDAJE