Njoftim për mbeturina për fshatrat Arllat, Baicë, Gjurgjicë, Gllobar, Shtrubullovë dhe Abri e Epërme

Ju njoftojmë se nesër, me datë 20.07.2021 (e marte) nuk do të punohet sipas orarit të rregullt në grumbullim të mbeturinave për arsye të Festës së Kurban Bajramit.

Për grumbullim të mbeturinave do të punohet vetëm me një ekip kujdestar që do të operoj vetëm në qytet.

Ndërsa, zonat që do mbesin pa shërbim janë: Arllat, Baicë,Gjurgjicë,Gllobar, Shtrubullovë,Abri e e Epërme. Për këto zona shërbimi do të kryhet në javën e ardhshme sipas orarit të rregullt zyrtar, ditën e marte.

Faleminderit për mirëkuptim e Urime Festa e Bajramit

SHPËRNDAJE