KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1. Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00 Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.…

Njoftim për mbeturina për fshatrat Arllat, Baicë, Gjurgjicë, Gllobar, Shtrubullovë dhe Abri e Epërme

Ju njoftojmë se nesër, me datë 20.07.2021 (e marte) nuk do të punohet sipas orarit…

Në këto vende te Drenasit do të ndalet rryma neser

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në…

Njofton KEDS: Në këto vende te Drenasit do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se si rrjedhojë e punimeve në rrjet do të ketë ndërprerje të…

Petrit Hajdari takon banorët e Shtuticës, Polluzhës e Gllobarit

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike të Kosovës, Petrit Hajdari mbrëmë ka takuar qytetarët e…

KEDS njofton për punime në rrjet në disa zona të Drenasit këtë fundjavë

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime të domosdoshme në kë fundjavë në disa…

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet: TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028) prej orës…

Punime në rrjet, zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të…