VV në Drenas kujton ngjarjet e 9 majit në Grykën e Llapushnikut

Lëvizja VETËVENDOSJE! në Drenas, bashkë me deputetin Enver Dugolli dhe me aktivistë tjerë, shënuan 23…

VV-ja në Drenas zgjodhi kandidatin e saj për deputet

ëshilli i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! Drenas ka bërë votimin e kandidatit për deputet në…