Në 22 vjetorin e rënies përkujtohen dëshmorët Bejtë e Vesel Nebihi

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve, Bejtë Nebih Nebihu e Vesel Halil Nebihu, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka përkujtuar dy dëshmorët e fshatit Damanek.

Kryetari Lladrovci tha se shënimi i datave përkujtimore për heronjtë, dëshmorët, martirët e gjithë të rënët, na rikujton sakrificën dhe luftës e pastër të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lavdi e përjetshme dëshmorëve Bejtë e Vesel Nebihi, dëshmorëve e martirëve të fshatit Damanek.

SHPËRNDAJE