Sejdi Hoxha: Me tupana e sharki Fushtica e ulët është duke e mbështetur fuqishëm rimëkëmbjen e shtetit tonë

Kandidati për deputetë Sejdi Hoxha, gjatë ditës së sotme ka vizituar fshatin Fushtic e Ulët, të Drenas.

Hoxha ka shkruar se nëndega e Fushticës së ulët është njëra ndër nëndegët me të organizuara qe do t’i jep një shtytje të fortë PDK-së në Drenas

“Me tupana e sharki Fushtica e ulët është duke e mbështetur fuqishëm rimëkëmbjen e shtetit tonë. Nëndega e Fushticës së ulët është njëra ndër nëndegët me të organizuara qe do t’i jep një shtytje të fortë PDK-së në Drenas. Prandaj si gjithmonë edhe sonte mbreteron një atmosferë në mbështetje të PDK-së dhe të Kryeministit Enver Hoxhaj.PDK me platformën e saj do të mbetët prioriteti i ynë!”, ka shkruar Hoxha./Insajderi.org

SHPËRNDAJE