Ferat Shala: Në 30 vjet s’ka pasur nepotizëm më shumë se në 100 ditëshin e Kurtit

Deputeti i PDK-së, Ferat Shala ka akuzuar qeverinë Kurti për veprimet në 100-ditëshin e parë.…

VV në Drenas kujton ngjarjet e 9 majit në Grykën e Llapushnikut

Lëvizja VETËVENDOSJE! në Drenas, bashkë me deputetin Enver Dugolli dhe me aktivistë tjerë, shënuan 23…

Elezi: Drenasi do të jetë befasia më e këndshme e këtyre zgjedhjeve

Kryetari i Degës së Lëvizjes Vetëvendosje në Drenas, Shemsi Elezi, ka njoftuar se VV nuk…

Ish anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje: Albini po i reciklon ata që i shamë bashkë

Kandidati për kryetar të Drenasit dhe ish anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Xhavit Drenori, ka publikuar…

VV-ja në Drenas zgjodhi kandidatin e saj për deputet

ëshilli i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! Drenas ka bërë votimin e kandidatit për deputet në…

Shemsi Elezi: Mos i mbështetni ata që bëjnë pazare me votën tuaj

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje në Drenas, Shemsi Elezi ka ftuar publikisht të gjithë qytetarët e…