Në Gjimnazin “Gjergj Kastrioti  – Skënderbeu” mbahet program festiv me rastin e 14 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës

Për nder të Ditës së Pavarësisë së vendit tonë në Gjimnazin “Gjergj Kastrioti – Skënderbeu”…

Fillon aktiviteti përkujtues për nxënësit, mësimdhënësit dhe punëtorët e Gjimnazit “Skëndërbeu” në Drenas, të rënë në luftën e fundit

Në Gjimnazin “Skënderbeu” në Drenas, ka filluar aktiviteti përkujtues për të rënët nxënës, mësimdhënës e…

Mbahet konferenca “Kosova&Holanda, Demokracia dhe Vlerat Evropiane”, kryetari Lladrovci bashkëbisedon me ambasadoren e Holandës në Kosovë, znj. Carin Lobbezo

Në objektin e Gjimnazit “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Drenas është mbajtur konferenca për arsim me…

Këta janë drejtorët dhe zv/drejtorët e rinjë të shkollave në Komunën e Drenasit

Komuna e Drenasit, sipas ligjeve dhe rregulloreve në fuqi ka nxjerr vendim për emërimin e…

Festa e 7 marsit ne “Gjimnazi Gjergj Kastrioti-Skenderbeu” ne Drenas

Ditët më të shënuara të marsit, Gjimnazi: “GJ. K. Skënderbeu” ua uron me këtë dokumentar…