Komuna e Drenasit dhe Fonadacioni StrayCoco nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi për trajtimin e qenve endacak

Komuna e Drenasit dhe Fonadacioni StrayCoco nënshkruajnë marrëveshje mirëkuptimi për trajtimin e qenve endacak Nënkryetari…

Shënohet dita e zjarrfikësve në Drenas

Më rastin e shënimit të ditës së zjarrfikësve, nënkryetari i Komunës, Arben Shala dhe drejtoresha…

Përurohen 5 shtëpi për familjet në nevojë

Të mërkurën është bërë përurimi i 5 shtëpive për familjet ne nevojë të Komunës së…

Vendoset vepra artistike “Liria ka emër” në objektin e shkollës “Xheladin Gashi-Plaku”

Më rastin e ditës së lindjes së Komandantit Xheladin Gashi-Plaku, dhe ditën e shkollës, në…

Drejtoria e Bujqësisë ndanë 40 makina mjelëse për fermer

Komuna e Drenasit, përkatësisht Drejtoria për Bujqësi dhe Zhvillim Ekonomik, po vazhdon me mbështetjen e…

Kryetari Lladrovci pret në takim KFOR-in LMT K9 të Italisë

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci se bashku me nënkryetarin Arben Shala, priti në…

Përkujtohen dëshmorët e rënë me 14 Prill të vitit 1999

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve, Bejtë e Hajzer Rexhepi,…

Nazmi Hasi lirohet nga detyra e nënkryetarit të Drenasit, Ramiz Lladrovci e zëvendëson me Arben Shalën

Nazmi Hasi është liruar nga detyra e nënkryetarit të Komunës së Drenasit. Në vend të…