Fillon aktiviteti përkujtues për nxënësit, mësimdhënësit dhe punëtorët e Gjimnazit “Skëndërbeu” në Drenas, të rënë në luftën e fundit

Në Gjimnazin “Skënderbeu” në Drenas, ka filluar aktiviteti përkujtues për të rënët nxënës, mësimdhënës e…

Ministria nuk ia aprovon dy profile të Mjekësisë shkollës profesionale në Drenas

Dy profile të Mjekësisë në shkollën e mesme profesionale “Fehmi Lladrovci” në Drenas, janë mbyllur…

Drejtori i DKA-së, Muhamet Gjoka viziton qendrat ku është zhvilluar testi i maturës

Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit, Muhamet Gjoka së bashku me stafin e kësaj drejtorie,…

Shënimi i Ditës Olimpike me nxënës të lindur në vitin e Pavarësisë

944 nxënës të lindur në vitin e Pavarësisë së Kosovës (2008), gjegjësisht nxënës të klasave…

74 mësimdhënës nga Drenasit certifikohen për trajnimin në fushën e zhvillimit profesional

Drejtoria Komunale e Arsimit sot ka bërë shpërndarjen e certifikatave për mësimdhënës të cilët kishin…

Nënkryetari Hasi dhe drejtori Gjoka vizituan disa shkolla në Drenas, urojnë gjysmëvjetorit të dytë të vitit shkollor

Nënkryetari Hasi dhe drejtori Gjoka vizituan disa shkolla në Drenas, urojnë gjysmëvjetorit të dytë të…

Drejtori i Arsimit në Drenas refuzon të garoj për deputet, prioritet ka arsimin!

Drejtori i Drejtorisë Komunale të Arsimit në Drenas, Muhamet Gjoka, nuk ka pranuar të jetë…