KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1. Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00 Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.…

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në një komunikatë për media, KEDS ka njoftuar vendet dhe orarin e ndërprerjeve. 1. NS  220/10(20)kV…

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 16.06.2021 2. Nga TS 220/10kV…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 15.06.2021 1. Nga TS 220/10kV…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrejt ditën e nesërme. Andaj edhe…

Punime nga KEDS, në këto vende nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të…

Punime në rrjet, zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të…