KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1. Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00 Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.…

NJOFTIM për fermerët e dëmtuar nga breshëri

Si pasojë e breshrit dhe reshjeve të shiut gjatë ditës së premte (16 korrik), në…

Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

Në një komunikatë për media, KEDS ka njoftuar vendet dhe orarin e ndërprerjeve. 1. NS  220/10(20)kV…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

Punime në projekte investive 1. Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet: Dalja 10kV Çikatovë…

Njofton KEDS: Këto vendet nesër nuk do të ketë rrymë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 1. TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet: Dalja…

KEDS njofton: Në këto vende do të ketë ndërprerje të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit 1. Në NS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 15.06.2021 1. Nga TS 220/10kV…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrejt ditën e nesërme. Andaj edhe…

Urimi prekës i Ramiz Lladrovcit për vëllain dëshmor, Fehmi Lladrovcin

Ramiz Lladrovci e ka uruar për ditëlindje, vëllain e tij dëshmorë, Fehmi Lladrovci, shkruan Gazeta…

Dëshmori Jahir Lladrovci, ishte mësues dhe atdhetar i paepur, shkruan në përkujtim të axhës dëshmor, Ramiz Lladrovci

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka përkujtuar sot, me rastin e 22 vjetorit…

Përkujtohen dëshmorët Kadri, Avdi dhe Xhevdet Karaqica të renë me 19 Prill të vitit 1999

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve Kadri, Avdi e Xhevdet…

Më datën 13 Prill, përkujtohen dëshmorët Kadri, Avdi e Xhevdet Karaqica

Më rastin e shënimit të 22 vjetorit të rënies së dëshmorëve Kadri, Avdi e Xhevdet…