KEDS njofton se cilat vende do të mbesin pa rrymë

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet. Me daten 28.03.2023 Nga TS 220/35/10kV Drenas do…

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende

1. Në  NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet: LP 10kV Gllobari me (kod: 16100028) nga ora 09:00 deri 11:00 Vendet: Gllobar, Terrstenik dhe Vërbovc.…

KEDS’i paralajmëron përsëri ndërprerje të rrymës

KEDS ka paralajmëruar ndërprerje të rrymës nesër në këto vende 15.06.2021 1. Nga TS 220/10kV…

Përkujtohen të rënët e 30 prillit të vitit 99 në krye me heroin Ilaz Kodra

Më rastin e 22 vjetorit të rënies së heroit të kombit Ilaz Kodra, 40 dëshmorëve…

Njoftim nga KRM “Pastrimi” në Drenas

Njoftim nga KRM “Pastrimi” në DrenasKompania Rajonale e Mbeturinave “Pastrimi” njësia në Drenas, njofton qytetarët…

Në këto vende te Drenasit do të ndalet rryma neser

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në…

Punime në rrjet, zonat ku nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të…